Archiv článků

Roztomilé kočičky

17.02.2019 14:08

Roztomilé kočičky umí jednoznačně kdekoho rozveselit a pobavit. Je to dáno tím, že kočičky jsou prostě hezká zvířátka, která jsou nejen hravá a mazlivá, ale také hodně chytrá. Mezi jejich další známé vlastnosti patří také zvědavost, rozvážnost, tvrdohlavost a zejména hrdost, čímž dávají jasně najevo, že mají svoji hlavu a jen tak neposlechnou. Chovají se podle svých pravidel. Proto se kočičky nemají nikdy srovnávat s psími mazlíčky. To co dělá kočičku velice roztomilou, je hlavně její vzhled. Krásné oči s pronikavým zrakem, uši se štětinkami na konci, dlouhé bílé zkroucené vousy a nádherná kresba kolem očí, jako kdyby ji malovali samotní Egypťané. K tomu, když se přidá pravé kočičí chování, není o zabavu nouze.

Roztomilé koťátko

Roztomilé koťátko na stromě

 

Stačí jen pozorovat. Tu si hraje neohrabaně s lístečkem a poskakuje kolem něho, jindy se dívá na lezoucí hmyz, přičemž uši má nasměrované hodně dopředu a vyvolává tak vzhled hravého kotěte. Jindy zase spí v pozici krásného roztomilého miminka. Roztomilost rozhodně ke kočičkám patří a je více než jasné, že kočičky lidem takto zpříjemňují náladu a zpestřují život.

Roztomilá kočička s koťátkem

Roztomilá kočičí máma s koťátkem

 

Přidat na Seznam.cz

A zase ty legíny!

11.01.2017 17:33

Proč ženy nosí tenké legíny, když je zima a mráz? Proč ženy nosí legíny, když nemají hezký tvar postavy? Těch proč by se našlo ještě dost. Legíny, jak vidno se ještě nenaučilo mnoho dívek a žen nosit. Ví o tom vůbec, že když jsou takto oblečené, jsou ostatním k smíchu? Nebo, že vzbuzují pobouření? Zřejmě to tyto ženy a dívky neví. A nebo, se tak dělají. Který případ je ten horší. Ano. Máte pravdu, je to tehdy, když se úmyslně takto oblékají. O co víc si tyto ženy potom připadají lépe a sebevědomě, to zůstává u takového počínání záhadou. Je určtě dobré si připomenout, jak a za jakých podmínek legíny oblékat.

Roste zájem o etnické vzory na oblečení.

03.01.2015 11:53

Etno móda, nebo-li oblečení s etnickými prvky se dostává čím dál více do popředí zájmu.

Je to vskutku velmi pěkné, výrazné a mimořádné oblečení, díky němuž není možné zapadnout do davu šedých myšek. Ba právě naopak. Etnické vzory na oblečení působí velmi efektně, už jen proto, že etnické vzory a ornamenty vzbuzují v našich podmínkách něco zvláštního, cizokrajného a navíc, vzory jsou vždy doplněné pestrými, veselými, mnohdy až kontrastujícími barvami. Efekt mnohdy znásobují další prvky, jako například třásně na konci lemování.

Největší blok žen - odvaha nosit etno oblečení.

Pro mnoho žen není etnická móda žádnou novinkou. Etno móda se už nosila, nosí se a nosit se bude stále. Trendy tedy bude i v roce 2015. Je však mnoho žen, které se nikdy neodváží tuto módu nosit, kvůli zažitým předsudkům. Pravdou je, že etno oblečení je vesměs výrazné, ale dají se sehnat i etno kousky v mírnějších variantách. Záleží na kombinaci a vzájemném propojení. Výsledek skutečně stojí za to. Je velmi příjemné vidět v ulicích něco jiného a hlavně pěkného. Taková dámská tunika s etno vzorem, doplněná o jednobarevné leginy a pěkné kotníkové boty zaručeně podtrhne celkový vzhled moderní ženy.

Tyto kousky najdete v internetovém obchodě www.in-obleceni.cz

Ps: Nebojte se nosit něco jiného zvláště, když se Vám to líbí a máte za to, že Vám to bude slušet.

Dámské etno tílko. Tílko s etno motivem a střapečky. 

Etno tílko se střapečky sluší i k obyčejným džínám.

Tunika s etno vzorem. Etno tunika.

Tyto nádherné retro-etno tuniky lze nosit jak k legínám, tak i samostatně, jako krátké minišaty.

 

 

 

 

Týrání zvířat

11.10.2014 16:06

Týrání zvířat je děsivé téma.

Velký smutek. To je týrání zvířat.

Co je vlastně týrání zvířat?

Tento smutný článek o Týrání zvířat vám hodně přiblíží tvrdou realitu dnešní doby. Cílem tohoto článku o týrání zvířat je větší a údernější Osvěta proti týrání zvířat. Je nejvyšší čas spojit všechny dobré síly a nenechat vládnout necitelné názory a činy krutých lidí. 

Kliparty zdarma.

10.06.2014 15:06

Nový článek o tom, kde lze stahovat kliparty zdarma.

Kliparty jsou dosti žádané, ale jejich omezené používání není to pravé. Přinášíme Vám velmi výhodné řešení!

Potřebujete-li kliparty opravdu zdarma a pro všestranné užití je tento článek s potřebnými informacemi právě pro Vás!

Holit, či neholit? Věčné a kontroverzní téma žen. Anketa.

11.05.2014 18:14

Mnoho diskuzí na toto téma. Velmi mnoho diskuzí. Ale stále žádný výsledek.

Stále se ptáte: Holit, či neholit? Dejte svůj hlas na toto kontroverzní téma. Uveďte své priority, co se holení těla týká.

Vložte svůj názor do ankety! Udělejme si ve věcech jasno!

Vážně je tak důležité se trýznit holením, které ve výsledku je mnohem horší než před samotným holením? Hnisavé pupínky a svědivé vyrážky. To opravdu musí chlapovi vážně chutnat.

Vyholený hrudník u chlapa - Ano, pro focení se to hodí.

A co holení rukou? Co je tohle za módu? Ne, ještě bohužel nejsme vyráběné z plastické hmoty,

A co ženský klín, co vypadá, jak u batolete? Kde jsou znaky dospělosti?

Jak se říká, všeho s mírou. To je zlatá střední cesta.

Jakou máte povahu podle Vašich oblíbených barev.

14.10.2013 10:50

 

Žlutá - Jste pohodový člověk. Nic Vás nerozhodí, máte optimistickou náladu. Energií přímo sršíte. Často se smějete.

Oranžová - Nic Vás nepřekvapí. Jste stále připraveni o čemkoli rozhodnout. Máte rádi teplo a slunce.

Červená - Chcete být vidět. Přitahuje Vás často prožívat  zamilování. Jste dravec s povahou co na srdci, to na jazyku.

Zelená - Láká Vás svěžest, kterou si přímo užíváte. I Vaše vůně jsou převážně svěžího tónu. Aktivita je na vysoké úrovni, rádi sportujete a bavíte se.

Modrá - Jste moudrý člověk. Nemáte problémy s učením, klid a pohoda je Váš styl. Můžete být vznětlivější, když se Vám něco nelíbí.

Fialová - Vaše smysly umíte dobře používat. Jste citlivý člověk. Často v představách sníte o něčem, co si velmi přejete. Láká Vás spiritualita.

Hnědá - Skromnost je u Vás na prvním místě. Rádi vzpomínáte na dlouho uplynulé. Přitahuje Vás doba pravěku a staré civilizace. Jste často vážní.

Černá - Máte svůj styl a nechcete ho měnit. Sázíte na jistotu. Jste oblíbeni v kolektivu. Upřímně jednáte. 

Bílá - Čistota je Vaše priorita. Vaše vnitřní síly jsou křehké. Solidnost a čest je Vaše zásada. Jezdíte rádi na hory.

Stříbrná - Máte rádi přirozený luxus. Spíte v saténovém povlečení. Rádi si užíváte nevšedních zážitků a proto často cestujete. Máte rádi kolem sebe rušno.

Zlatá - Doslova si vychutnáváte vše, co je nadstandartní. Víte, co je moderní a jdete s dobou. Vyhledáváte společnost a zábavu.   



 

Cvičení a hlad. Jedině to platí na to, jak zhubnout.

14.10.2013 10:15

Jedna z variant účinného hubnutí.

 

Jsou zde daná pravidla, která, když se dodržují, zabírají a mění se ve skutečnost. Opravdu zhubnout vyžaduje silnou vůli a ovládnutí. Pokud nepodlehnete svodům a nenecháte řídit své chuťové smysly, máte za několik měsíců vyhráno. Věnujte pozornost svému aktuálnímu zdravotnímu stavu, zvláště, pokud jde o jistá omezení a doporučení: Jezte málo kalorické potraviny a jídla. Jezte pestrou stravu a hodně zeleniny, ovoce. Jezte malé dávky, vícekrát za den, nejlépe pětkrát denně. V žádném případě se  nepřejídejte. Pijte hodně tekutin. Nejlépe vodu nebo čaj, přiměřeně slazený. Nepijte žádné sladké limonády. Nepijte často kávu.Cvičte. Cvičte tak, jak jen to jde. Vymyslete si třeba vlastní sestavu známých a osvědčených cviků. Zapoťte se. Je to přirozená reakce těla a tím se právě spalují nejvíce tuky. Je to sice někdy opravdu dřina, ale výsledek je zaručený. Vydržte. Nevzdávejte to. Vydržte tolik, kolik si přejete shodit kilogramů. Motivujte se. Dejte si cíl, proč chcete zhubnout. Držte se všech pravidel. Až zhubnete, držte se všech těchto pravidel každého bodu alespoň na padesát procent. Je menší riziko opětovné a rychlé navrácení původní nechtěné hmotnosti.

Záznamy: 1 - 8 ze 8